Sirds sarunas...ciemos!

Saulainajā maija 3.sestdienā, Sirds sarunas devās... ciemos! Apciemojām komponistu Jāni Lūsēnu Ozolu skolā. Baudījām stundas garumā, komponista improvizāciju, iepazināmies pie kafijas tases, cienājāmies ar rabarberu kūku. Izskaņā mūs iepazīstināja ar mūzikas instrumentu kolekciju - dažādiem zvaniņiem, koklēm, taustiņinstrumentiem, kā arī ar dažādiem pūšamiem instrumentiem. Liels paldies par dāvāto iespēju, māsai Ingai Dreimanei, kas sarūpēja šo piedzīvojumu.  Priecīgu devēju Dievs mīl! 2. Kor. 9:7 

Talāk ceļš mūs aizveda uz Cirgaļu torni Zvārtavas pagastā, kas tika atklāts 2015.gadā. Tas atrodas aizsargājamo ainavu apvidū „Ziemeļgauja”. Drosmīgākās arī uzkāpa tornī, 27 metru augstumā varēja redzēt Gauju, pļavas un mežus. Cik skaistu Latviju, Dievs mums ir dāvājis!       Atpakaļceļa viesojāmies pie mūsu prāvesta Viļņa, Gaujienas mācītājmuižā. Prāvests liecināja par Dieva darbiem pie ēkas, cienājāmies ar cienīgmātes Daigas vārīto zupu un garšīgo saldo. Lai Kungs Turpina svētīt iesākto! 

"Paldies par jauko sestdienas baudīšanu- atkal satikšanos, ceļojumu, iepazīšanos, kopā būšanu un atpūtu!"💖🙏🤗Simona.                                     "Esmu pateicīga Dievam par šo brīnišķīgo dienu. Aina.

"Ekskursija bija iedvesmojoša. It īpaši pie Jāņa Lūsēna. Bija fantastiski baudīt mūziku un tās izpildījumu, kas saplūda ar putnu čivināšanu aiz loga.
Tas radīja burvības sajūtu, kā atrasties meža, kur rodas dabas spēks ar tās būtību. Uzejot augšā Cirkaļu skatu tornī,veroties tālumā , visa daba mostas zaļš, un skats kur mazā upe laužas visā. Gaujienas mācītājmuižā bij' iedvesmojoši cik sena ēka, un kā to cenšas saglabāt un restaurēt.
Mierpilnibas sajūtas par visu." Elīna Estere
Paldies arī māsām Inesei, Elīnai Esterei un Liānai, kuras vizināja mūs turp un atpakaļ!